Sidor

söndag 25 september 2016

Veckan som gått

Hej!

I tisdags hade vi lektioner i Skolskogen på fm där eleverna fick testa olika fällor, prova att skjuta med ett lasergevär, beräkna yta i skogen och undersöka växtligheten i sitt område. Det blev en lyckad och uppskattad förmiddag och ett stort tack till Andreas Berglund som hjälpe oss att genomföra dagen.









I veckan har vi också haft klassråd. Vi diskuterade arbetsron i klassrummet, hur det fungerar på rasterna samt i matsalen och vi kom fram till att vi har bra arbetsro i klassen, men att det alltid kan bli lite bättre. Till elevrådsrepresentanter lottade vi bland de som ville vara och det blev Linnea som är vår ordinarie representant och Elin som blev reserv om Linnea skulle vara sjuk. Både Linnea och Elin fick gå på det första Elevrådsmötet i veckan då det hölls en utbildning i hur elevrådet kommer att fungera under läsåret. Intressant!



I torsdags på SO´n såg vi första avsnittet av Geografens Testamente som är en spännande serie där vi får lära oss om Sveriges naturlandskap samt besöka olika platser i Sverige. Läs gärna mer om serien i bilden nedan. 



Nästa vecka fortsätter jag med utvecklingssamtalen och på fredag ska vi få se en teater som heter "Min pappa Bianca och jag"

På torsdag har ni föräldrar bokat in ett möte om en ev klasskassa kl 17:30 i klassrummet. 

Nu fungerar kalendern igen så gå gärna in där och titta samt under läxfliken.

Ha de gott!
Linda 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar