Sidor

torsdag 8 september 2016

Veckan som gått

Hej!

Första veckan enligt ordinarie schema är nu genomförd och det har varit en rolig vecka. Vi har startat upp arbeten i de olika ämnena. I onsdags var vi på Långberget hela Alviksskolan, det var en jättebra dag och det var kul att se eleverna samarbeta så fint i sina faddergrupper.

I fredags hade vi uppstart på vårt projekt som vi kommer arbeta med hela läsåret. Då kom en spännande person som hette "Challe" på  besök. Han äger en nättidning som heter News of Alvik och den ska vi arbeta med under året. Titta gärna ni på http://www.newsofalvik.se och läs på OM-sidan för mer information.

Nästa vecka:

Onsdag 7/9 har vi Fotbollens dag uppe på Liko Arena. Vi samlas kl 7:55 i klassrummet och slutar dagen nere vid skolan 13:05. (Bussen går hem 13:15) Kom ombytta till skolan med överdragskläder på. Ta med vattenflaska.

Torsdag 8/9 får vi besök av två journalister på fm som kommer berätta om sitt arbete. Spännande!
För dig som spelar gitarr blir det första tillfället nu på torsdag. Jocke Wikström börjar med gitarrlektionerna kl 11:45 så du som spelar, kom ihåg att ta med dig gitarren.

På torsdag kväll har vi Föräldramöte på skolan. Vi träffas i klassrummet kl 17:30-18:15 där jag kommer presentera mig och berätta om årets arbete. Kl 18:15-18:30 har vi en gemensam presentation hela Alviksskolans personal i matsalen. Därefter kl 18:30-19:15 har F-3 föräldramöte i respektive klassrum.

Varmt Välkomna!

På torsdag den 15/9 kommer Bokbussen för första gången den här terminen. Bifogar information till er vårdnadshavare från dem.

Ha de gott så hoppas jag att vi ses på torsdag!

Vänliga hälsningar, Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar