Sidor

söndag 2 oktober 2016

Information

Hej!

I tisdags hade vi besök av två spelare från Luleå Hockeys damlag. Det var Noora Tulus (Finland) och Zsofia Jokai - Szilagyi (Ungern) som besökte oss. Ett välkommet, spännande och roligt besök blev det med information, foto och autografskrivande.


I fredags var det vår tur att få gå på teater. Det var Luleå Stadsteater som besökte oss och vi fick se en teater föreställning som hette "Min pappa, Bianca och jag"



Här står vi och laddar för teatern :)

Efteråt tog vi chansen att få prata med och ställa frågor till de duktiga skådespelarna Nettan och Jakob. Ett reportage kommer inom kort i vår tidning News of Alvik. 




Studiebesök 

På fredag 7/10 åker hela åk 4-6 på studiebesök till Norrbottensmedier där vi kommer få en inblick i hur det går till när man skapar en tidning. Spännande! Vi kommer också att hinna med ett besök på Kulturens Hus och på biblioteket. Lunch äter vi på Östra skolan. 
Dagen kommer att bli lite längre än vanligt och som kompensation för detta så kommer vi att sluta kl 13:00 fredagen innan Höstlovet den 28/10. 

Vi samlas kl 7:15 vid busshållplatsen vid Alviks kansliet för att sedan ta bussen kl 07:20 in till stan. Kom i tid så vi inte missar bussen! För er som bor i Ale avgår bussen från Ale kl 07:05 och Alvikstrafik vet om att vi kommer på den turen så inget busskort behövs. 
Vi åker tillbaka från stan med bussen som går kl 13:17 och då är vi tillbaka i tid så att ni hinner med de ordinarie skolskjutsarna hem. 

Schemaändring

Från och med måndag 3/10 kommer vi att vara tvungen att ändra schemat.
Per som är träslöjdslärare i Antnäs är sjukskriven och Håkan kommer att vikariera som slöjdlärare i sörbyarna. Som vi vet nu är det 7 veckor framåt. Förändringar som sker är att Chanette tar idrotten som flyttas till torsdagar. Thomas Sandström, Ma/No lärare på Antnäskolan kommer att ha åk 4 i No, på samma tider som tidigare. Inger Sandström kommer att vikarierar på torsdagar och hon kommer att ha ett svenska- och ett so pass med åk 4. Nedan sed ni förändringarna. Sluttiderna är samma som tidigare.


Ha de gott och hör av er om det är något ni funderar på!

/ Linda







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar